Een kijkje in de wereld van de mode

De modewereld is een geweldige plek waar je wat tijd kan nemen om je op jezelf te concentreren. Veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Ik geef je met veel plezier een aantal handige tips.

 

Koop nooit een kledingstuk gewoon omdat je vindt dat de prijs goed is. Het is nooit een goed idee iets te kopen als je je er niet goed in voelt of het niet bij je stijl past. Het item zal gewoon in je kast blijven hangen zonder ooit gedragen te worden.

 

Doorschijnende kledingstukken kunnen sexy zijn, maar te veel sexy kan ervoor zorgen dat je de verkeerde indruk geeft en dat je een "trashy look" creëert.

 

Als je een schoonheidskit bezit, hou er niet teveel make-up in; gewoon de soorten die je het meest gebruikt. Denk goed na over wat je overdag en 's avonds nodig hebt. Cosmetica wordt na een tijdje slecht, zoals de meeste andere producten. Vergeet zeker niet dat de make-up producten bacteriën kunnen bevatten, die bij gebruik kunnen overgedragen worden op je ogen en je huid.

 

Accessoires zijn geweldig om je outfit te vervolledigen. We kennen allemaal handtassen, schoenen, ceinturen en sieraden maar vergeet zeker ook niet de haaraccessoires op te nemen in je stijl. Bijvoorbeeld, als je kiest voor een sportieve look dan kan je voor een paardenstaart, met een leuke elastiek, kiezen voor een geweldige uitstraling maar eveneens praktisch. Als je een avondje uit plant met de vrienden, kan je kiezen voor een diadeem of haarband met strassen of zelfs voor een haarjuweel, om je outfit te complimenteren. 

 

Je hoeft in de mode niet naar perfectie te streven. Ten eerste zijn er geen perfecte mensen en ten tweede is het een onbereikbaar doel.

 

Vereenvoudig de inhoud van je kast. Soms denk je misschien dat hoe meer outfits je hebt, het makkelijker is om te kiezen maar niets is minder waar. Een kast die er rommelig bijligt en te krap is, zal het je moeilijker maken om een keuze te maken. Ga eens door al je kleding door en gooi de items die je niet regelmatig draagt, die je figuur niet ten goede komen of die je niet passen, weg. Enkele smaakvolle en veelzijdige stukken zijn veel nuttiger dan stukken van decennia geleden.

 

Mode hoeft je niet te overweldigen. Het lijkt misschien overweldigend en moeilijk als je naar de stijlen van andere mensen kijkt. Iedereen is anders en met hun stijl uiten ze gewoon hun gevoel van mode!

 

Write a comment

Comments: 0