Wie ben ik

Ik ben Leyla, mama van 2 puberzonen. Mijn passie is mode! Ik krijg regelmatig de vraag van vriendinnen om met hen te gaan shoppen omdat ik oog heb voor stijl en kleur. Enkele jaren geleden werd mij door een bekende styliste een job aangeboden. Mijn kinderen waren toen nog klein en ik vond dat mijn plaats toen bij mijn familie was. Onlangs kreeg ik een kleur-en stijladvies cadeau en deze dame was echt onder de indruk over mijn gevoel voor stijl en kleur. Volgens haar was ik een "natuurtalent". Ik heb haar advies ter harte genomen en een opleiding kleur en stijl gedaan waarvan ik dan ook mijn getuigschrift heb gehaald. De volgende stap was een opleiding Personal Shopper en die heb ik ook succesvol beƫindigd. Het is super om van mijn passie mijn beroep te kunnen maken en mijn kennis met mijn klanten te kunnen delen.