Ben je op zoek naar een fashion upgrade? Neem deze tips ter harte.

Veel mensen denken niet dat het mogelijk is om modieus te zijn zonder veel geld aan kleding te besteden, maar niets is minder waar. Lees de volgende tips voor meer info.

 

Riemen kunnen een prachtig modeaccessoire zijn, verkrijgbaar in vele ontwerpen of kleuren. Wees trendy door een felle riem te dragen op een skinny jeans, of verfijnd met een zwarte riem. 

 

Koop veel basic stukken. Probeer items te kopen die goed bij mekaar passen en die lang meegaan met de mode. Alles gaat met jeans, en een zwart topje past zeker op elke rok of broek die je in je kast hebt. Als je veel basics hebt, is het gemakkelijker om een outfit bij mekaar te krijgen.

 

Iets dat je zeker in het oog moet houden zijn de veranderingen in stijl. Stijlen veranderen regelmatig en een goede manier om op de hoogte te blijven is om af en toe verschillende mode magazines te bekijken. Dit is de beste manier om aankomende stijlen en de nieuwste modetrends te leren kennen.

 

Probeer het borsteltje niet teveel in de mascara onder te dompelen voordat je mascara opdoet. Je zal enkel lucht in het buisje vangen en dit kan de kans op bacteriën verhogen. Als je zeker wil zijn dat er genoeg mascara op het borsteltje zit, kan je het beter een paar keer in het buisje bewegen zonder het er steeds uit te halen.

 

Als je je haar in een paardenstaart of een losse chignon opsteekt, kan dit je meteen een nettere uitstraling geven en je een beetje verlichting bieden op een zeer warme dag. Hou steeds een zacht haarelastiekje en/of een paar bobbypins in je tas zodat je je lange haar snel kan opsteken als het je stoort.

Wat velen onder jullie niet weten is dat haar, slecht gestyled of in slechte conditie, de uitstraling van de meest fantastische outfit kan ruïneren. Je moet ervoor zorgen dat je haar je stijl complementeert in plaats van af te breken.

 

Als je moeite hebt met je gewicht, vermijd je beter kleding met horizontale strepen. Door deze strepen te dragen kan de illusie ontstaan dat je breeder bent dan je eigenlijk bent. Kies in plaats daarvan verticale strepen omdat ze je er langer en dunner laten uitzien.

  

Wees voorzichtig met maten. Ik zou persoonlijk nooit een kledingstuk kopen zonder het eerst te passen. Maten zijn niet meer gebaseerd op ingestelde metingen. Sommige merken hebben zeer verschillende maten van elkaar. Kijk zeker naar de maatkaarten wanneer je je kleding online koopt. En zorg er ook voor dat je deze kan terugsturen als ze je niet passen.

 

Zoals ik al zei in mijn vorige blog post; zoek wat mode betreft geen perfectie. Ten eerste omdat er ziets als perfectie niet bestaat in deze wereld. Wat perfect is voor een persoon is niet perse perfect voor een ander. Ten tweede, als je probeert om perfect te zijn, kan het overkomen als dat je te hard je best doet.

  

Er goed uitzien hoeft geen fortuin te kosten. Mooie kleding kan zeker betaalbaar zijn. Je beseft nu waarschijnlijk dat er net zo cool uitzien als de Hollywood-elite, binnen je bereik ligt. Een goede zin voor mode vereist een goede opleiding. Dit artikel bevat goede tips om je te helpen er beter uit te zien.

Write a comment

Comments: 0