Basis mode tips die je moet weten

De mode regels kunnen zeer flexibel zijn. Je hoeft nooit te doen wat iemand je zegt als het gaat om hoe je te kleden. Lees deze ideeën en volg diegene die voor je werken. Dit artikel heeft een aantal goede mode tips.

 

Begrijp wat er goed en fout uitziet op je lichaam. Als je klein bent, gebruik je beter lichte kleuren om het idee te creeeren dat je groter lijkt. Gebruik opvallende details zoals heldere kleuren of patronen als je de aandacht naar een lichaamsdeel wil trekken. Je kan lichtere kleuren gebruiken voor shirts of blouses en donkerdere kleuren voor broek of rokjes om een peervormig lichaam in evenwicht te brengen.

 

Lijk dunner door het vermijden van drukke patronen. Drukke patronen op je kleding kunnen zeer onflatterend zijn en zal je maat benadrukken. Kies voor een discrete print.

 

Zwart-wit, een zeer populaire combinatie, is weer in dit seizoen. Je ziet altijd veel looks in deze  combinatie op de catwalk. Je kan deze kleuren zeker in veel van je outfits gebruiken. De mogelijkheden met zwart en witte kledingstukken zijn bijna eindeloos.

 

Er zijn een paar essentials die elke vrouw in haar kledingkast moet hebben. Twee paar donkere broeken, een sportieve jeans om met sneakers aan te doen en een casual jeans waar je een paar pumps kan onder doen. Voor speciale gelegenheden is het ook handig dat er een zwarte jurk in je kast hangt . En natuurlijk enkele basics die makkelijk te combineren zijn.

 

Maak een stijl die uniek is. Veel mensen volgen de trends die door anderen zijn gezet, maar echte fashionistas ontwikkelen hun eigen stijl. 

 

Sommige mensen geloven dat mode alleen maar kleding omvat. Zij weten niet dat slecht haar je hele uitstraling negatief kan beïnvloeden. Dus als je modieus wil blijven, let dan ook zeker op je haar, de accessoires die je draagt, op je schoenen, riemen, enz. Doe zeker niets aan dat je niet past.

 

Je kan op verschillende manieren aan mode denken, en geen enkele is goed of fout. Mode gaat over het ontwikkelen van je eigen gevoel voor stijl en wat ervoor zorgt dat je je goed voelt in je vel. Elke nieuwe look die je ziet kan spannend zijn, en je moet erachter komen wat voor jouw lichaamsstijl werkt. Onthoud de bovenstaande suggesties wanneer je je persoonlijke modestijl probeert te achterhalen.

 

Als je vragen hebt ivm dit artikel, geef me gerust een seintje!

 

Write a comment

Comments: 0