Mode is een levensstijl

Heb je hulp nodig om je algemene uitstraling en gevoel van stijl te verbeteren? Lees dan zeker dit artikel.

 

Doe een riem aan voor een trendy look. De opties zijn bijna eindeloos als het gaat om de stijlen, kleuren en ontwerpen van riemen die je dezer dagen kunt kopen. 

Draag een fluorescerende, dunne riem met een jeans of gebruik een lakbandriem voor een meer verfijnde look.

 

Het dragen van wit na het einde van de zomer werd voorheen beschouwd als een enorme fashion faux pas. 

Hierover bestaat er geen regel; draag wat je er goed doet uitzien. Als je er fantastisch uitziet in wit, draag het dan zeker op elk moment van het jaar. 

Er is absoluut niets mis met een prachtig geklede, zelfverzekerde vrouw, ongeacht welke kleur ze draagt.

 

Als je een zwak hebt voor schoenen; wighakken zijn in de mode. Ze zijn populair bij vrouwen, omdat ze je groter en slanker laten lijken. Zorg er wel altijd voor dat ze comfortabel zitten en gemakkelijk zijn om op te stappen.

 

Begrijpen hoe je lichaam eruit ziet is belangrijk om je goed te kunnen kleden. Als je klein bent, kies je het best voor zachte stoffen en werk je met verticale lijnen om je lichaam te verlengen. 

Als je lichaam een peer vorm heeft, zijn een lichte top en donker onderstuk de beste keuze voor jou. Draag donkere gekleurde blouses en rokken om jezelf slanker te doen lijken als je met overgewicht kampt. Kleuren zoals zwart of navy verbergen lichaamsgebreken.

 

Als je een plusmaat hebt en de indruk wil geven dat je een kleinere maat hebt, vermijd je beter bloemenpatronen met grote bloemen en vormen. Grotere vormen benadrukken je maat en zijn niet flatterend. Als je van bloemenpatronen houdt, kies dan voor kleding met kleine bloemen omdat dit delicater is. 

 

Het is tijd om een grote kuis te houden in je kleerkast ! Meer kleding betekent zeker niet meer opties. Als je kast overvol is aan keuzes, kan je modezin verward raken. De items die je in het laatste jaar niet gedragen hebt, geef je beter weg of gooi je weg. Doe ook hetzelfde met items die niet meer passen. 

 

Zoals eerder gezegd, is mode een manier om jezelf te zijn. Blijf zoeken naar persoonlijke mode-ideeën en trends om op jezelf toe te passen. Onthoud het advies van dit artikel als je aan je eigen mode zin werkt.

Write a comment

Comments: 0